Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Title:Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Quick Download :
Date:06 April 2017
Duration:6:33 Min
View:15,968,895
Like:40,321
Dis Like:3,490
User:MEGA RECORD
Source:Youtube

Link Download MP3 Musik dan Video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di INDOMP3.WEB.ID:

Selamat datang di INDOMP3.WEB.ID. INDOMP3.WEB.ID adalah platform online terpraktis untuk mendownload video dan musik mp3. Kamu hanya tinggal cari di kolom search INDOMP3.WEB.ID, maka lagu, musik dan video yang kamu inginkan dapat didownlaod dengan mudah! Pada postingan ini, INDOMP3.WEB.ID akan membagikan kepada kamu link download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official secara gratis tanpa ribet! Url download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official yang INDOMP3.WEB.ID sediakan berupa MP3 music dan video MP4 Full HD. INDOMP3.WEB.ID bisa diakses melalui mac, linux maupun platform lainnya. Kalian hanya perlu beberapa detik saja mendownload Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official. Cuman klik dan klik, lalu secara otomatis kamu bisa download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official. Simpel kan?!

Video Mp4
Video FLV Ful HD
Convert to MP3

Vi4 V4llen fe4t. Pendhoz4 - Aku C4h Kerjo [OFFICIAL]
® 2017 Meg4 Record Pro

#Lyrik L4gu Aku C4h Kerjo

Beb4s4n nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono ses4si genep dino iki

M4s yen p4ncen tresnoku iki
Mbok 4nggep r4 ono gun4ne
Aku r4 kuciwo l4n 4ku r4 loro

Dek lung4ku r4 keget cidro
Aku l4gi pengen mikir kerjo
T4k j4luk kowe ojo keloro-loro

Dek tresn4ku mung siji kowe
L4ngit b-mi k4ng d4di seksine
Yen neng 4ti r4 ono w4nito liyo

Kowe r4s4h sok mutusi, 4ku r4 neng endi-endi
Aku lungo 4mung golek rejeki

P4ng4pur4ne 4w4kku r4 t4u ny4nding slir4mu
Mergo tuntut4n kerjoku ng4nti or4 nduwe wektu
Wektu k4nggo ng4nc4ni ugo ngeterke ny4nyi
Kowe kudu ngerti lung4ku golek rejeki

Dong4kno l4kuku ng4y4hi kew4jib4nku
Sen4j4n 4bot k4nggomu n4nging ku4tno 4timu
Wes d4di k4h4n4n 4ku lungo 4doh p4r4n
Or4 b4k4l keleg4n ny4nding wedok4n liy4n

Dek lung4ku r4 keget cidro
Aku l4gi pengen mikir kerjo
T4k j4luk kowe ojo keloro-loro

Dek tresn4ku mung siji kowe
L4ngit b-mi k4ng d4di seksine
Yen neng 4ti r4 ono w4nito liyo

Ojo keloro-loro lung4ku r4 keget cidro
Opo meneh ng4nti mikir 4ku wes or4 tresno
Yo mung kowe sing t4ns4h ono neng njero dodo
R4 ono trensno liyo mergo 4ku t4ns4h setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
W4ni sump4h m4ti neng 4ti r4 ono liy4ne
J4njiku t4k buktekke or4 mung ono l4mbe
Tunggunen b4liku bebr4y4n tek4ne s4k l4w4se

Dek lung4ku r4 keget cidro
Aku l4gi pengen mikir kerjo
T4k j4luk kowe ojo keloro-loro

Dek tresn4ku mung siji kowe
L4ngit b-mi k4ng d4di seksine
Yen neng 4ti r4 ono w4nito liyo

Kowe r4s4h sok mutusi, 4ku r4 neng endi-endi
Aku lungo 4mung golek rejeki

Anggonku ng4b4ri yo mung lew4t bbm-4n
K4d4ng siny4l 4ngel m4r4i d4di pengh4l4ng
Neng yo kudu s4b4r, or4 us4h nggo nesun4n
Mergo trenso kui mestin4 4keh p4cob4n

Sing t4k j4luk kowe ojo ng4nti il4ng roso
Sen4j4n 4ku kerep g4we gelo l4n kuciwo
Jemb4rno 4timu s4k jemb4re l4ut s4mudro
Kowe kudu ngerti yen 4ku iki c4h kerjo

M4s yen p4ncen kuwi k4repmu
Aku yo mung t4ns4h biso nunggu
T4k ku4tne 4tiku t4npo slir4mu

M4s n4dy4n kowe lungo kerjo
Sing t4k j4lu kowe tetep setio
Ojo ng4nti kegudho w4nito liyo

S4b4ro 4ku yo mung c4h kerjo



Distribuited Worldwide by
MusicYes
http://musicyess.com/

#music
#vy4nisty
#vi4v4llen
#pendhoz4
#4kuc4hkerjo

Download lagu gratis Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official tanpa ribet di INDOMP3.WEB.ID

Lagu musik Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official telah diupload di Youtube dengan judul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] di youtube pada tanggal 06 April 2017, limit durasi mencapai 6:33 menit. Hingga sekarang, lagu berjudul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] telah ditonton sebanyak 15,968,895 kali. Lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official memiliki rating yang baik dengan perolehan likers sebanyak 40,321 orang, meski sebanyak 3,490 orang memberikan penilaian yang buruk. Lagu dan video berjudul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] telah diupload oleh channel MEGA RECORD

Layanan download gratis lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di INDOMP3.WEB.ID

Bila kamu mendownload atau mengunguh lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official MP3 maupun Video di INDOMP3.WEB.ID usahakan cuman untuk review saja ya?!, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official yang sudah diunduh di INDOMP3.WEB.ID belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung karya Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun di dunia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: