Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Title:Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Quick Download :
Date:06 April 2017
Source:Indomp3.web.id
Duration:6:33 Min
User:MEGA RECORD
Source:Youtube
Type:MP3/ MP4/ FULL HD

Link Download Video and MP3 Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official in INDOMP3.WEB.ID:

INDOMP3.WEB.ID is the easiest online service for downloading video and converting videos to mp3. You do not need an account to download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, the only thing you need is a YouTube URL. We will start to convert the audiotrack of video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official to mp3 as soon as you have submitted it and you will be able to download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official. Different from other services the whole conversion process will be perfomed by our infrastructure and you only have to download the audio and video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official as MP4, FLV, and MP3 of course. from indomp3.web.id. Because of this our software is platform-independent: You can use it with your Mac, a Linux PC or even an iPhone. All our conversions will be perfomed in high quality. Do not worry, indomp3.web.id is completely free. indomp3.web.id need approximately 3 to 4 minutes per video. You will download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
® 2017 Mega Record Pro

#Lyrik Lagu Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo



Distribuited Worldwide by
MusicYes
http://musicyess.com/

#music
#vyanisty
#viavallen
#pendhoza
#akucahkerjo

The video titled Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official has been published on youtube on the date 06 April 2017 with a long duration reaching 6:33 Minute. Until now, video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official have gotten 16,418,647 times views on youtube, and that is a great achievement. As many as 41,856 people have liked the video Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]. even so, video Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] also get a negative rating in the form of 3,623 unlike. Video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official uploaded by management MEGA RECORD

If you download video or mp3 music Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official on this page, just try to review it, if you really like the video or mp3 Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official song please buy an official original cassette or official CD from the original album, you can also download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official legal on Official iTunes, to support all music works, especially Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official on all charts and charts throughout the world.

Download lagu gratis Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official tanpa ribet di INDOMP3.WEB.ID

Lagu musik Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official telah diupload di Youtube dengan judul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] di youtube pada tanggal 06 April 2017, limit durasi mencapai 6:33 menit. Hingga sekarang, lagu berjudul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] telah ditonton sebanyak 16,418,647 kali. Lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official memiliki rating yang baik dengan perolehan likers sebanyak 41,856 orang, meski sebanyak 3,623 orang memberikan penilaian yang buruk. Lagu dan video berjudul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] telah diupload oleh channel MEGA RECORD

Layanan download gratis lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di INDOMP3.WEB.ID

Bila kamu mendownload atau mengunguh lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official MP3 maupun Video di INDOMP3.WEB.ID usahakan cuman untuk review saja ya?!, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official yang sudah diunduh di INDOMP3.WEB.ID belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung karya Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun di dunia.

TAGS: Download MP3 Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, Download Music Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, Download Lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, Free Download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, Download Video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official MP3 Download, Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official Video Download, Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official STAFABAND, Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official MUFIZA, Convert Video Youtube Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official to MP3


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: