Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official

Title:Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
Quick Download :
Date:06 April 2017
Duration:6:33 Min
View:15,633,553
Like:39,298
Dis Like:3,410
User:MEGA RECORD
Source:Youtube

Link Download MP3 Musik dan Video Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di INDOMP3.WEB.ID:

Selamat datang di INDOMP3.WEB.ID. INDOMP3.WEB.ID adalah platform online terpraktis untuk mendownload video dan musik mp3. Kamu hanya tinggal cari di kolom search INDOMP3.WEB.ID, maka lagu, musik dan video yang kamu inginkan dapat didownlaod dengan mudah! Pada postingan ini, INDOMP3.WEB.ID akan membagikan kepada kamu link download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official secara gratis tanpa ribet! Url download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official yang INDOMP3.WEB.ID sediakan berupa MP3 music dan video MP4 Full HD. INDOMP3.WEB.ID bisa diakses melalui mac, linux maupun platform lainnya. Kalian hanya perlu beberapa detik saja mendownload Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official. Cuman klik dan klik, lalu secara otomatis kamu bisa download Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official. Simpel kan?!

Via Vallen feat. Pendhoza - Aku Cah Kerjo [OFFICIAL]
® 2017 Mega Record Pro

#Lyrik Lagu Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo



Distribuited Worldwide by
MusicYes
http://musicyess.com/

#music
#vyanisty
#viavallen
#pendhoza
#akucahkerjo

Download lagu gratis Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official tanpa ribet di INDOMP3.WEB.ID

Lagu musik Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official telah diupload di Youtube dengan judul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] di youtube pada tanggal 06 April 2017, limit durasi mencapai 6:33 menit. Hingga sekarang, lagu berjudul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] telah ditonton sebanyak 15,633,553 kali. Lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official memiliki rating yang baik dengan perolehan likers sebanyak 39,298 orang, meski sebanyak 3,410 orang memberikan penilaian yang buruk. Lagu dan video berjudul Via Vallen Feat. Pendhoza Aku Cah Kerjo [OFFICIAL] telah diupload oleh channel MEGA RECORD

Layanan download gratis lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di INDOMP3.WEB.ID

Bila kamu mendownload atau mengunguh lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official MP3 maupun Video di INDOMP3.WEB.ID usahakan cuman untuk review saja ya?!, jika memang kamu suka dengan lagu Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official yang sudah diunduh di INDOMP3.WEB.ID belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung karya Via Vallen Feat Pendhoza Aku Cah Kerjo Official di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun di dunia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: